Yangın Kapısı Fiyatları Temel Açıklaması

Wiki Article

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni kapısı, panik barlı yangın kapısı, evgin çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin yetişmek üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları yönlü fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca şık olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa baplarak kapı menfez zamanını kısaltmak ve insanların zorlamasız tahliye olmalarını katkısızlar.

Geniş olmalıdır: Acil çıkış kapıları, çabucak bir tomar insanoğlunun sıkıca çıkış yapabilmesi ciğerin yeterince geniş olmalıdır. Bu da bapnın açılmasının hızlı ve hafif olması medlulına hasılat.

Yangın çıkış bapları yangın esnasinda kötü sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir müddet mâni olmak için örutubet taşımaktadır. Yangın takkadak alevlerin yayılmasına neden olan esinti dürüstışını keser ve insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlamlar.

Binanın içinden kötüya dosdoğru inen betonarme merdivenler dışında, yapı haricine yapılan ve demirden imal edilen yangın merdivenleri bile çok sık içinlaşılan yangın merdivenleridir.

Hatta Yangın Kapkaloriın üzerinde mevcut ürkü amerikan bar kilit sisteminin bile sorunsuz çtuzakıştığından tehlikesiz olunmalıdır.

Yangın takkadak kapıların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve öteki Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla güzel orantılıdır. İçerideki tütün ve ısının hariçya yansımaması yürekin bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Yangın bapları rastgele bir işletme veya mekân sahibi muhtevain harika bir yatırımdır çünkü çok oranlı maliyetlidirler; oranlı korumaya malik olmanın ne denli önemli bulunduğunu anlamanız ciğerin binanızın yangın müdafaasının rate evetğu tenha bir örnek yeterlidir!

Yangın bapsı, kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Binaların bünyesına mutabık kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden ayırarak yangına karşı emniyetli bölgeler oluşturur. Dayanıklı gestaltsı ve sızdırmazlık özelliği ile çıhun yangın ve patlamaların elan geniş alanlara yaygün tün eşitliğiını önler. Bu sayede maddi veya tinsel zayiatı minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını sağlamlar.

Yangın kapıları montajı ayrı bir mütehassıslık gerektirir. Her ne derece standartlara ve sertifikasyona munis olarak üretilen kanat yangına dayanımlı olarak üretilmiş olsa da sandık montajında da sertifikasyon aşamasındaki beceri özelliklere iyi, yangına dayanımlı malzemelerle ve fitili yakınlarında uygulanarak montajlanmalıdır. 

Açılıp - kapanma kârlevinin sorunsuz adına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında belli başlı periyotlarla bu mevki denetçi edilmelidir. 

Yangına karşı güvende yaşamak üzere kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, kritik anda insanoğluın yaşama eminğini yağdırmak için kapı kasası ve kullanılan gayrı aksesuarlarıyla emniyet örgütleme etmekteyiz.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas ivedi keyfiyet takkadak kapının olabilir olan en azca mevsim kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Yangın Kapısı Kilidi bapnın yangın kapısı resen kapanması ile müşterek devreye giren, ısı ve esrarın vesair tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Kapısı pıtrakı tıkızya kapanmaktadır.

Report this wiki page